Bun venit la Centrul educaționalFata Din Dafin!
Str. Gârlei 45 A, Sector 1, București

Despre noi

Despre Fata din Dafin

Povestea noastră

Centrul Educațional Fata din Dafin a deschis porțile la inceputul anului 2019, punând la dispoziția copiilor o locație ce dispune de o curte generoasă, camere spațioase și luminoase, sală de sport/festivități și sală de mese.

Cadrele didactice cu experiență ghidează copiii în dezvoltarea lor spre a-și atinge potențialul maxim, îi însoțesc treptat, in dezvoltarea lor perceptivă, motrică și intelectuală, stimulându-le în același timp imaginația.

Învățarea prin descoperire îi ajută pe copii să folosească experiențele anterioare, să facă corelații, să caute in mod activ soluții și răspunsuri la întrebări, să descopere fenomene și adevăruri noi.

Zilnic, cadrele noastre didactice îi ajută pe copii să își dezvolte abilitățile metacognitive și ii încurajează să se implice în propria învățare.
Tot acest proiect a pornit din dorința fondatorilor de a găsi o metoda educațională care să corespundă nevoilor propiilor copii, determinandu-i nu numai sa exploreze noi metode de invațare, ci sa le și materializeze intr-un centru educațional, dezvoltând programe educaționale pentru fiecare etapă de vârstă a copilului.

52106860_410589193021192_4981590102565191680_n

MISIUNEA NOASTRĂ

Filozofia noastră
Misiunea centrului educațional –

Urmărim dezvoltarea armonioasă a copiilor prin activități și jocuri, specifice fiecărei categorii de vârstă, care
oferă posibilitatea de a transpune cunoștințele proaspăt dobândite, distrându-se. Lucrăm intens pe dezvoltarea
inteligenței emoționale, dezvoltarea încrederii în sine, aprofundarea cunoștințelor, perfecționarea abilităților
senzoriale și motrice, dezvoltarea imaginației și a creativității.

  • Punem copiii pe primul loc
  • Am creat un mediu primitor
  • Încurajăm dezvoltarea imaginației

Valorile noastre

Principiile noastre

Lucrăm intens pe dezvoltarea inteligenței emoționale, dezvoltarea încrederii în sine, aprofundarea cunoștințelor, perfecționarea abilităților
senzoriale și motrice, dezvoltarea imaginației și a creativității.

  • Corectitudine & Respect
  • Răspundere & Lucru in echipă
  • Integrare & Bucurie

Ce spun părinții

Impresii despre Fata Din Dafin

Sunt pentru prima data mama si decizia de a-mi da copilul la gradinita a fost foarte grea. Am facut o lista scurta de gradinite si am hotarat sa merg la vizitat.
Prima a fost Fata din Dafin si inca de la inceput a avut plusurile locatiei ideale: curte, camere luminoase, lucruri curate si noi. Insa, factorul decisiv a fost cel uman, si anume: Andreea, fondatoarea acestui loc, care mi-a raspuns nevoilor mele: a fost mai mult decat deschisa sa revin la o a doua vizita, a raspuns cu caldura si blandete tuturor intrebarilor mele si iubeste copiii.
Copilul meu merge cu drag la gradinita si pe parcurs m-am convins si mai puternic ca este locul potrivit pentru noi. Activitatile, atentia acordata, pregatirile pentru diverse zile ma incanta si simt ca fiica mea e bine iar eu pot sa imi desfasor activitatea linistita.

Cristina

Gradinița este minunată. Orice părinte ar trebui să stie că se poate baza pe ajutorul vostru și copiii pot învăța multe prin joacă despre educație, parenting. Copilul meu se simte extraordinar și seara abia așteaptă sa treacă noaptea să vină la gradinita Fata din Dafin. Mulțumesc pentru tot!

Alexandru

Alexandru

Tată